albanezu2001// real madrid vs postolache_iulian2000//barca
el clasico
el clasico
marsh ma de aici finala e eu vs el tur 2/1 ,si retur 4/2(in retur eu am castigat)sorin.7 a scris:albanezu2001// real madrid vs postolache_iulian2000//barca
el clasico
LuciX a scris:marsh ma de aici finala e eu vs el tur 2/1 ,si retur 4/2(in retur eu am castigat)sorin.7 a scris:albanezu2001// real madrid vs postolache_iulian2000//barca
el clasico
ce noob esti nici makr nustii sa pierzi albanezu vezi ca tre sa joci cu mn nu cu elsorin.7 a scris:LuciX a scris:marsh ma de aici finala e eu vs el tur 2/1 ,si retur 4/2(in retur eu am castigat)sorin.7 a scris:albanezu2001// real madrid vs postolache_iulian2000//barca
el clasico
marsh tu ma amatorule
taci dreaq din gura
albanezule te ast
sorin.7 a scris:BARCELONA 2-1 REAL MADRID
LAM DOMINAT CLAR PREA MIC REZULTATUL O DAT GOL DIN NIMIC DINTRO CENTRARE DEVIATA AIUREA IO SARIT MINGEA CU POARTA GOALA + ratari la greu singur cu portaru si ma acuz ca am da q+a auzi la el crede ca eu nush regulamentu am dat d simplu de la marginea careului
albanezu2001 a scris:sorin.7 a scris:BARCELONA 2-1 REAL MADRID
LAM DOMINAT CLAR PREA MIC REZULTATUL O DAT GOL DIN NIMIC DINTRO CENTRARE DEVIATA AIUREA IO SARIT MINGEA CU POARTA GOALA + ratari la greu singur cu portaru si ma acuz ca am da q+a auzi la el crede ca eu nush regulamentu am dat d simplu de la marginea careului
Se Foloseste de Buguri...A dat de pe marginea careului de 16 in ultima faza direct in vinclu folosindu-se de A+Q ...Si in finala faci deastea??Toti se plang de tn....mai lasa bugurile frate si luati o decizie...asta nu stie fara BUGURI!!!!