2.
3.albanezu2001 // Real Madrid vs
4.lucix_cel_mare // Napoli 4 vs
Termen meciuri maine seara la 10 :30 [b]
Ultima editare efectuata de catre sorin.7 in Joi Sept 08, 2011 7:57 am, editata de 7 ori
nu iti fa griji postez video este 20%lampard11 a scris:Pleaca ba de aicia aveam 2-0 asa ca ai esti de ofticat ce esti tu ca esti vai de capu tau la fifa Asa ca ma calific cer eu 3-0 ca ai esit din meci ....
lampard11 a scris:Pleaca ba de aicia aveam 2-0 asa ca ai esti de ofticat ce esti tu ca esti vai de capu tau la fifa Asa ca ma calific cer eu 3-0 ca ai esit din meci ....
LuciX a scris:nu iti fa griji postez video este 20%lampard11 a scris:Pleaca ba de aicia aveam 2-0 asa ca ai esti de ofticat ce esti tu ca esti vai de capu tau la fifa Asa ca ma calific cer eu 3-0 ca ai esit din meci ....
Apropo invata sa vorbesti in limba romana corect
EDIT: 64%
Iata si Video-ul :
https://www.youtube.com/watch?v=99RBL_IEIyw dati la 480 p ca se vede ami bine
Iata si un mic print;). SUBLINIEZ:"lampard_unicatul: am dat
lampard_unicatul: centrari
lampard_unicatul: posteazal"
sorin.7 a scris:barcelona 3-2 3-0 man utd
adik e voie si cu q+w si cu toate bugurile :-j?sorin.7 a scris:LuciX a scris:nu iti fa griji postez video este 20%lampard11 a scris:Pleaca ba de aicia aveam 2-0 asa ca ai esti de ofticat ce esti tu ca esti vai de capu tau la fifa Asa ca ma calific cer eu 3-0 ca ai esit din meci ....
Iata si Video-ul :
ma nu este niciun regulament asa ca q+a este voie ori continuiati de la 2-0 pt el ori chelsea se califica
pai el da cu q+a:| am pus si video si print cu ce zice pe mess ca a si zis ca da cu "centrari"sorin.7 a scris:pt tn a fost??
a
da mam uitat gresit
continuati de la 2-0 pt el si cate minute mai erau daca nu vrea te calificu cu 4-3
makr sa i se anuleze golul filmat:| desi toate au fost asa:|Cr@$h a scris:INTRUCAT KARTER NU A PUS NICIUN REGULAMENT , MECIUL VA FI CONTINUAT DE LA 2-0 DIN MINUTUL 13 , DECI VETI MAI JUCA PANA IN MINUTUL 80.A FOST POSTAT UN REGULAMENT
LuciX a scris:adik e voie si cu q+w si cu toate bugurile :-j?sorin.7 a scris:LuciX a scris:nu iti fa griji postez video este 20%lampard11 a scris:Pleaca ba de aicia aveam 2-0 asa ca ai esti de ofticat ce esti tu ca esti vai de capu tau la fifa Asa ca ma calific cer eu 3-0 ca ai esit din meci ....
Iata si Video-ul :
ma nu este niciun regulament asa ca q+a este voie ori continuiati de la 2-0 pt el ori chelsea se califica
si app dc chelsea:| ca turul a fost 4-1 pt mn :-j
Ba eu ati zic sa iei pastile de tinut minte frate cum va luati dupa mincinosul asta cand scorul a fost 4-2 ce 4-1 viseaza el nu mai joc pe siteul asta care trimite jucatori mai departe ofticati asa ca Lucix asta zice ca a fost 4-1 cand era 4-2 frate laso drq de treaba se vede disperati dupa o calificare :-j
sorin.7 a scris:pt tn a fost??
a
da mam uitat gresit
continuati de la 2-0 pt el si cate minute mai erau daca nu vrea te calificu cu 4-3
sorin.7 a scris:pt tn a fost??
a
da mam uitat gresit